reede, 16. oktoober 2009

Seitsmes koolinädal

Esmaspäeval esimene tund oli kogunemine. Seal saime teada “Olümpiamängude” 1. kuni 3. koht ja anti igale “riigile” kommikott. Meie teine tund oli inimese õpetus ning seal me esitasime oma rahvuseid. See oli väga põnev. Kolmas tund oli MuKu ja seal olin ma kunstis. Kunstis me lõpetasime oma töid. Siis oli meil veel eesti keel ja koor.
Teisipäeval oli meil kehaline, kuid ilm oli väga külm ning me olime sees. Peale kehalist olid meil matemaatika, eesti keel ning inglise keel. Peale neid tuli kunst ja seal lõpetasid töid need, kes esmaspäeval ei jõudnud. Viimane tund oli B -keel ja seal tegid kõik rühmad erinevaid asju.
Kolmapäeval kaks esimest tundi olid tüdrukutel käsitöö ja poistel puutöö. Käsitöös lõpetasime oma gobelääntöid. Need tulid väga ilusad! Kolmas tund oli inglise keel ja siis tuli söömine. Neljas tund oli B -keel. Siis tuli eesti keel, kus lugesime ette oma toredaid artikleid minu arust oli kõige toredam artikkel hobusest, kes oskas telefoni vastu võtta, tantsida, naeratada jne. Viimased tunnid olid matemaatika ja koor.
Neljapäeva esimene tund oli kehaline ning seal olime me toas ja tundi andis meile hoopis Maie. Teine tund oli Loodusõpetus ja seal me olime arvutiklassis ning tegime kontrolltööd. Mulle meeldib teha arvutiklassis tööd! Siis tulid B -keel, eesti keel ning matemaatika. Matemaatikas harjutasime kirjalikult jagamist. See on päris raske. Neljapäeva viimane tund oli muusika ning seal saime kätte oma töövihikud.
Reedel oli esimene tund eesti keel ning seal tegime etteütlust võõrsõnade peale. Teine tund oli ujumine, kus tegime vastupidamistesti. S.t et me pidime 20 min järjest ujuma ilma pausideta. Siis tulid veel matemaatika ning loodusõpetus. Viimane tund oli inglise keel, kus olime kõik koos ja vaatasime Hannah Montana filmi. Oli väga tore nädal!!
Maria Helena

Kommentaare ei ole: