reede, 23. oktoober 2009

21. - 23. oktoober

Kolmapäev oli väga lahe päev. Hommikul oli inglise keele mängude hommik, kus mängisime põnevaid mänge ning lõpus said kõik kommi. Järgmine oli inimeseõpetus, kus kuulasime põnevaid jutte. Sten Erik ja Taaniel pakkusid ka lahedaid sõnasedeleid, kus saime natuke õppida hispaania keelt. Saksa keeles vaatasime filmi ja vene keeles vaatasid lapsed multikat. Siis tuli muusika, kus tuli kohale DJ kes näitas, mis DJ ametis teha tuleb.Ning päev lõppes matemaatikaga.

Neljapäeval oli esimene tund matemaatika, siis tuli eesti keel, kus oli töö. Järgmine tund oli loodus, kus rääkisime maailmajagudest. Siis tuli imglise keel ning sellele järgnes poistel kokandus ja tüdrukutel puutöö. Kokanduses hakkavad poisid spagette tegema.

Reede oli hästi põnev päev. Eesti keel alustas päeva ning siis tuli inglise keel Ruthi rühm oli A34 klassis.Saksa keel oli järgmine ja kui matemaatika lõppes olid kõik põnevil, sest algas ju maastikumäng. Minu rühmal ehk Maskotimaal läks päris hästi. Minu ülesandeks oli väiksemaid kanda, kui nad ära väsisid pidin ka kurja krokodilli mängima:)


Mattis

Kommentaare ei ole: