teisipäev, 24. veebruar 2009

Tähelepanu, fotokonkurss!!!!

Fotokonkurss „NAERATA!“

RaM Õpilasesindus ja Vanematekogu kutsuvad kõiki huvilisi osalema fotovõistlusel „NAERATA“!
Tööde esitamise tähtaeg on 9. märts 2009, 10. märtsil on esitatud fotodest üleval ka näitus. Võitja kuulutatakse välja 23. märtsil.
Osale ning kutsu ka teisi osalema!

Konkursi eeskirjad
1. Konkursi kategooriad. Konkurss korraldatakse kolmes vanuserühmas: noorem kooliosa (I-IV klass), keskmine kooliosa (V-VII klass) ning vanem kooliosa (IX-XII klass). Toimub ka rahvahääletus.
2. Võistlustööde arv. Iga osaleja võib võistlusele esitada kuni 2 fotot.
3. Nõuded fotodele, nende mõõtmed ja märgistamine. Fotode suurus ei ole kindlaks määratud.
Fotod palume esitada ümbrikus, milles on ka eraldi sedel autori nime, kategooriaga, milles osaletakse ning meiliaadressi või kontakttelefoniga.
Lubatud on elementaarne heleduse, kontrasti ja värvi korrektsioon ning teravustamine. Piltidel ei ole lubatud elementide juurde lisamine või nende eemaldamine, va tolmuplekkide eemaldamine. Piltide töötlemisel tuleks meeles pidada head tava ja nähtu võimalikult tõepärast ning loomulikku esitust.
Korraldajatel on õigus küsida autorilt võrdluseks kaamera originaalfaili, slaidi või negatiivi, samuti infot võtteolukorra kohta.
4. Konkursitööde esitamine. Fotod palume panna fuajees asuvasse postkasti.
5. Auhinnad. Vägevad!
6. Žürii ja hindamiskriteeriumid. Žüriisse kuuluvad Vanematekogu liikmed, Õpilasesinduse liikmed ning professionaalsed fotograafid. Hinnatakse fotode väljendusrikkust ja emotsionaalsust, kunstilisust ning erakordsust.
7. Piltide kasutamine. Korraldajatel on õigus tasuta kasutada konkursil osalenud pilte võistluse tulemuste avalikustamisel, koolisisestel näitustel ning muudel üritustel ning kooli koduleheküljel.
8. Korraldajate vastutus. Korraldajad käsitlevad esitatud töid hoolikalt, kahjustamata neid ühelgi viisil.
9. Autori vastutus. Osavõtja vastutab enda ja piltide kohta esitatud andmete õiguse eest ja kinnitab, et ta on konkursile esitatud piltide autor.

Kommentaare ei ole: