esmaspäev, 30. jaanuar 2012

Jaanuari teine nädal

Kokkuvõte nädalast

See nädal oli üpriski põnev, sest toimus palju põnevaid sündmusi.

Näiteks pidime me esmaspäeval esitlema iseenda grupiga tehtud ajakirju. Need olid superlahedad ja kõigis oli midagi erilist. Kõigil läks esitlus väga hästi ja õpetaja Anni oli väga rahul. Sel nädalal tegi minu B-keele (prantsuse keele) rühm ka joonisfilmi prantsuse keele hommiku jaoks, mis toimub 03.02.2012. See oli superlahe! Neljapäeval oli meil loodusõpetus, kus mitmed lapsed said ette kanda oma ettekandeid, mille olime pidanud tunniks valmistama. Neid oli nii taimedest, kui ka loomadest. Neljapäeval pidi meil ka ajalootöö olema, kuid meie õnneks lükkas õpetaja Ronald seda edasi, et saaksime rohkem harjutada. Huuuh!

Palju õnne Haraldile, kel oli reedel sünnipäev! Allpool on toodud ka mõningaid pilte Haraldi sünnipäeva tähistamisest koolis. Ta jagas meile õige mitu magusat kommi ka oma sünnipäeva puhul. Küll oli hea!

Reedel oli tüdrukutel kokandus, kus pidime valmistama tervislikku ja ideaalset hommikusööki enda valitud retsepti abil. Kõigi toidud viisid keele alla! Kunstis lõpetasime me reedel oma portreepilte.

Oli super nädal!

Susanna ja Karoliine







Kommentaare ei ole: