pühapäev, 13. november 2011

Novembri teine nädal

Esmaspäev:

Algas jälle uus nädal. Esimene tund oli klassijuhatajatund. Saime Merjega rohkem tuttavaks. Tegime erinevaid naljakaid ja toredaid mänge. Siis tuli ajalugu, B-keel ja loodusõpetus. Loodusõpetuses vaatasime Soomaa üleujutusest videoid. Uskumatu, kuidas vesi võib tõusta! Siis tuli inglise keel ja eesti keel ning päev oligi läbi.

Teisipäev:

Eesti keeles me kontrollisime kodutöid ja harisime ennast tegusõnade kokku ja lahku kirjutamisega. Inimeseõpetuses me tegelesime USALDUSEGA ja arutasime rühmades, mis saaks siis kui sa ei saaks enam kedagi usaldada. Kunstis me lõpetasime juppideks võetud pildi maalimist ja alustasime uue, värvide segamise teemaga. Matemaatikas tegelesime jälle murdude liitmise, lahutamise ja korrutamisega. Inglise keeles tegeles Erika rühm luuletuste valimisega deklameerimiskonkursile. Loodusõpetuses tutvusime teemaga Vee Voolamine. Vene keeles tutvuti „minu pere“ teemaga.

Kolmapäev:

Täna oli esimene tund inglise keel, siis eesti keel, matemaatika ja ajalugu. Ajaloos tuli meile tundi vaatama üks naine, kes tahtis õpetajaks saada ning ta tuleb meile natukeseks ajaks ka siis ajalugu õpetama. Viimased tunnid olid kehalised. Tüdrukud tantsisid Hip-Hopi ja poisid mängisid korvpalli.

Neljapäev:

Esimene tund oli tants. Tuletasime meelde paljusid tantse, mida me ka 3 klassis tantsisime. Siis tuli matemaatika, kirjandus ja ujumine. Ujumises oli ikka väsitav ujuda. Tahvlile oli kirjutatud mida teha vaja oli ja ujusimegi. Siis tulid käsitööd ja puutööd. Ma ei tea küll, mis poisid tegid, aga tüdrukud kudusid kinnast. Susanna, Karoliine, Ingrid ja Gertrud tegid käsitöö tunnis bändi ''Kesköised Ööbikud'' kui ma õigesti mäletan ja laulsid meile siis laule :). Siis tuli muusika, seal saime tööd kätte, harjutasime plokkflöödi pala ja laulsime. Päev läbi.

Reede:

Vene keeles oli suuline vastamine „minu pere“ teema peale. Kirjanduses loeti lõiku „Võlumütsist“. Loodusõpetuses uuriti Tuule teemat. Matemaatikas saime sudokud kätte, meie klassis oli 1. Georg 2.Villem 3. Enni ja tehti ka tunnikontroll murdude korrutamise peale.
Ja lõpuks saigi nädala viimne ja lühikesem päev läbi!

Enni Britta & Charlotte

Kommentaare ei ole: