esmaspäev, 23. mai 2011

23. mai

Jällegi on uus nädal alanud!
Aga veel on jäänud vaid väheke pingutust, sest SUVEVAHEAJANI on jäänud koos puhkepäevadega vaid 18 päeva!!!
Täna oli tõsiselt lahe päev, sest kogunemisel näidati meile koolivormide ajalugu ja tehti meile ka moeshowd. See ajalugu tuli välja kuni meie järgmise aasta koolivormini. SEE ON MEGAÄGE!! Uus koolivorm on väga stiilne. Enamasti on see must-valge aga koolielementideks on ka näiteks musta-kollasekirjud põlvikud või triibuline müts, sall.
Siis jäi meil veel kogunemisest veidikene aega üle ja me muljetasime klassis oma esimesi muljeid uuest koolivormist.
Siis algas inglise keele tund, kus Riina rühm tegi ära pisikese ja vägagi kerge ’Progress testi’ ja siis me parandasime tahvli peal kõik oma vead ära. Siis vaatasime me uut sõnavara ja harjutasime uute sõnade hääldust. Veel harjutasime me ’Present perfecti’.
Järgmiseks tunniks oli B- keel, kus minu, ehk Markko pantsuse keele rühm tegi õpikust ja töövihikust harjutusi. Siis õppisime me veel mitmuses asju kirjutama ja lugema ja seda õppisime me läbi tulnukate kirjeldamise, mis oli väga naljakas. Saime ka kätte oma eelmise tunni tunnitööd, mille eest me ka hinded saime.
Siis algas ujumine. Mina olin vabastatud aga küsisin õpetajalt pärast järgi, mida teised olid tunnis teinud. Neil oli täna hoopis abiõpetaja Tiia. Nad olid kõigepealt supelnud, siis teinud ennast soojaks 200 meetri kompleksi ujumisega ja siis olid nad teinud teatevõistlusi.
Lõpuks tuli see kauaoodatud söök! Ujumisõpetaja ei luba meil enne ujumist sööma minna, tuleb pärast minna. Ta ütleb, et tema ei taha vaadata, mis siis juhtub, kui me täiskõhtudega siin hüppama hakkame.
Söögiks olid makaronid ja kartulid singikastmega. Taimetoiduks oli kodujuustukaste.
Siis algas kõikide lemmik – muusika!
See tund on sellepärast kõigi lemmik, et me vaatame muusikas “Heliseva muusika“ filmi. Alguses arvestas õpetaja, et meil läheb selle filmi vaatamiseks täpselt kolm muusikatundi, mis täna täis said, aga kõigi üllatuseks ütles õpetaja, et alles järgmise tunniga saab film läbi. Kõigil oli selle üle hea meel. See film on tõesti super hea!
Siis hakkas kõige viimane tund – eesti keel.
Eesti keeles kirjutasime me edasi oma põnevuslugude mustandit. Lood on kõigil väga põneva süžeega ja ma ootan juba huviga, et millal neid kõiki lugeda saab!
Täna lendas aeg küll linnulennul. Ei pannud tähelegi, et juba viimane tund oli! Ilmselt ajas ujumine kõik sassi. Täna oli uskumatult lahe esmaspäev!
Susanna

Kommentaare ei ole: