teisipäev, 8. märts 2011

8. märts

Koolipäev algas mataga. Harjutasime murdude võrdlemist, mis on üsna lihtne minu arust. Inka oli järgmine, Riina rühmas jätkasid osad oma jutte ja teised tegid mingeid ülesandeid, ei mäleta täpselt. Enne söömist oli veel muusika, kus laulsime ja tegime oma regilaulu. Minu rühmal ei läinud looke teemaga asi kokku. Seejärel oli söömine!!! Hää söök oli ja puha: hernesupp (vms) ja vastlakukkel, kakao oli ka. :P Neljas tund algas ühe olümpiaadi osaga, mida tegime saalis, aga see polnud väga lihtne, aga loodan et töö läks ikka kõigil hästi :). Peale seda saime oma näidendeid näidelda. 5.b klass oli ka seal ja nad näitlesid ka. Meie ooper tuli välja nii umbes normaalselt. Peale seda võisime võtta ühe vastlakukli MOOSIGA. :D Edasi saime kokku klassis, kus tegime kokkuvõtted näidendite ja ooperi kohta. Siis aga tuli kardetud B-keel. Olga rühmas sai taas nalja, imelisel kombel ei saanud MITTE KEEGI linnukest. Võimas.
Ja oligi koolipäev läbi!! :) Head naistepäeva ja vastlapäeva!

Georg

Täna oli vastlapäev ja ka naistepäev. Üksik lill tuli küll Leale, aga niimoodi nagu tavaliselt, ei kinkinud poisid tüdrukutele lilli.
Esimese tunni, matemaatika ajal õppisime murdude võrdlemist, mis oli suhteliselt lihtne ja kõik said hästi aru. Riina rühmas inglise keeles vastasid osad jutustamist ja lõpetasid jutte ja siis tegime õpikust ülesandeid. Järgmisena oli muusika, kus laulsime ühte vastlapäeva laulu ja kirjutasime rühmades seda ise edasi koos rütmisaatega. Edasi tuli eesti keel, mida tegime aulas koos b-klassiga. Kõigepealt tegime eesti keele olümpiaadi edasi, kirjutasime etteütlemise järgi raskeid sõnu. Siis esitasime oma toredad "Kevade" näidendid, mida olime nii kaua harjutanud. Loodusõpetuse ajal jagasime oma muljeid näidenditest ja selgus, et kõige rohkem üllatas etteastega Marko. Oli järjekordne ilus päev!

Laura

Kommentaare ei ole: