esmaspäev, 6. detsember 2010

6. detsember

Täna esinesid meile kogunemisel Kärdla kooli lapsed terve kogunemise aja. Loodan, et see esitus meeldis kõigile.

Teine tund oli inglise keel, kuhu me jäime natukene hiljaks, sest kogunemine läks natuke pikaks. Erika rühm tegi töövihikust harjutusi ja laulis ühte jõululaulu.

Kolmandaks oli meil matemaatika tund, mille me vahetasime hoopis eesti keeleks, sest reedel oli eesti keele asemel meil matemaatika. Eesti keeles saime kätte oma kontrolltööd. Loodan , et kõigil läks see hästi. Hiljem kirjutasime juttu jõuluimest kuni tunni lõpuni.

Neljas tund oli kehaline. Tüdrukud mängisid alustuseks pallikulli ja pärast tegid palli põrgatamisega slaalomit hinde peale. Lõpetuseks mängisime veel pallikulli ainult, et palli pidi jalaga edasi lööma.

Viies tund oli meil jällegi eesti keel, kus me rääkisime naljanditest ja lugesime ka raamatust `` Eesti rahva naljandid `` naljajutte.

Viimane tund oli inimeseõpetus, kus me tegime tabeli oma sellest kui palju me mingil päeval sporti teeme. Hiljem saime teada, et tuleb teha uurimustöö ühest Eesti tippsportlasest. Keegi ei tohtinud teha ühest ja samast sportlasest ning sellepärast pidi panema Lea juures kirja, kellest me teeme. Peale tunni lõppu olid peaaegu kõik Lea laua juures rivis ja tahtsid ennast kirja panna. Juhtus ka seda, et mõni ei saanud seda keda nad tahtsid.

Loodan, et kõigil oli lõbus nädala algus !

Ann Brit

Kommentaare ei ole: